Autor: Piret Kaljula • 1. september 2021

Töötajal on kohustus isikukaitsevahendit kasutada ja tööandjal tuleb kohutuse täitmist kontrollida

Tööandja andis töötajatele (bussijuhid) maskid, et nad neid iga päev kasutaksid. Töötajatele tutvustati ka riskianalüüsi, et nad teaksid, miks tuleb tööl maske kanda. Kas sellega on tööandja oma kohustused täitnud?
Foto: Pexels

Selgitab Piret Kaljula, Tööinspektsiooni töökeskkonna konsultant.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456