Autor: Personaliuudised.ee • 1. september 2021

Eestisse tööle asumine võib välistalendile minna maksma 30 000 eurot

Välistalentide Eestisse töötama asumise ja sisseelamisega kaasnevad kulud esimese kuue kuu jooksul on märkimisväärsed, ulatudes kuni 30 000 euroni, selgub Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EASi) programmi „Work in Estonia” koostatud raportist.
Foto: Pixabay

Üksinda Eestisse asuva välistalendi kulud jäävad esimese kuue kuu jooksul ligikaudu 11 000 euro piiresse ning koos kaaslasega Eestisse koliva välistalendi kulud ligikaudu 18 000 euro piiresse, nähtub raportist. Perega Eestisse koliva välistalendi väljaminekud võivad aga ulatuda 30 000 euroni.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456