Autor: Kadi Tamkõrv • 6. september 2021

Eestist lahkumata Saksamaal muudatusi juhtimas

2019. aasta lõpus avanes Kadi Tamkõrvil võimalus lisaks Nortali Eesti haru personalijuhi rollile olla partner ka äsja asutatud Saksamaa ettevõtte juhtidele.
Nortali personalijuht Kadi Tamkõrv
Foto: Silver Gutman

Äri kasvas jõudsalt, aga et Saksamaa-suurusel turul veel kiiremini kasvada, otsustasime osta ettevõtte, kes tahaks rahvusvaheliselt laieneda, näeks selget lisaväärtust Nortaliga liitumises ning oleks meiega sarnase kultuuriga. 2020. aasta septembris ostsime Saksa turul tugevalt kanda kinnitanud, riigi digitaliseerimist elluviiva, ligikaudu 200 töötajaga ja põhiväärtustelt Nortalile sarnase ettevõtte Schütze.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456