Autor: Personaliuudised.ee • 7. september 2021

IT-firma personalijuht: käes on parim aeg tööandja vahetamiseks. „Osa värbab massi.”

Sügis toob IT-firma Uptime personalijuhi Marge Peekmani sõnul kaasa uued värbamislained ja ka inimesed on töökoha vahetamisele rohkem avatud.
Pilt on illustratiivne.
Foto: Austin Distel / Unsplash

„Varasemate aastate kogemused näitavad, et suvekuud on töövahetuse mõttes pigem rahulikud – ühelt poolt leiab vähem avatud tööpakkumisi, teisalt kasutavad ka töövahetusele mõtlevad inimesed suve selleks, et oma plaanid rahulikult läbi analüüsida,” sõnas Peekman. „See tähendabki, et septembris aktiveeruvad mõlemad pooled.”

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456