Autor: Gerli Ramler, Äripäeva kaasautor • 30. september 2021

Kai Realo: töötutoetused on tekitanud inimestes arusaama, et saab ka põhitööta elada

Koroonasituatsioonis oli selgelt näha, kuidas osa sektorite kukkumisel kaotasid töö paljud inimesed, ent töötutoetused tekitasid neis arusaama, et saab ka põhitööta elada, märgib Ragn-Sellsi juht Kai Realo värskes Äripäeva Infopanga jäätmekäitlejate aastaraportis tööjõust rääkides.
Kai Realo
Foto: Andras Kralla

Värskes Äripäeva Infopanga koostatud jäätmekäitlejate aastaraportis rääkis Kai Realo lähemalt sellest, kus on sektori suurimad valupunktid ja millised plaanid Ragn-Sellsi lähiajal ees ooatavad. Muu hulgas avaldas Realo arvamust ka tööjõu teemal.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456