Autor: Personaliuudised.ee • 26. oktoober 2021

Tööinspektsioon ootab riskianalüüse

Oktoobri seisuga on esitanud ettevõtte riskianalüüsi 65% tööandjatest, teatab tööinspektsioon.

1. septembriks tuli kõigil vähemalt ühe töölepingulise töötajaga ettevõttel esitada riskianalüüs tööinspektsioonile digitaalselt läbi iseteeninduskeskkonna www.iseteenindus.ti.ee või luua see samas iseteeninduskeskkonnas riskianalüüsi töövahendi abil.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456