Autor: Personaliuudised.ee • 4. november 2021

Tööandjatele saab taas kiitusi jagada

Juba üheksandat aastat järjest käivitus Eestis tööandjate kiitmise kampaania, mis kestab terve novembrikuu ja kulmineerub unistuste tööandja väljakuulutamisega.
Foto: Pexels

„Kuna viimasel aastal on koroonaviiruse ülemvõimu tõttu muutunud kõigi töökorraldus, pole võimalik ette ennustada, milliseid tööandjaid ja mille eest tänavu kiidetakse”, ütles konkursi üks eestvedajatest Anu-Mall Naarits.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456