Autor: Personaliuudised.ee • 17. november 2021

TS Laevad ja ametiühing sõlmisid uue kollektiivlepingu

Pärast juunis alanud läbirääkimisi jõudsid Eesti Meremeeste Sõltumatu Ametiühing (EMSA) ja ASi Tallinna Sadam tütarettevõte TS Laevad kokkuleppele järgneva kahe kalendriaasta kollektiivsetes töötingimustes.
Parvlaev Piret Virtsu sadamas.
Foto: Liis Treimann

Leping on jätkuks seni kehtivale kollektiivlepingule ja sõlmiti kaheaastasena ajavahemikuks perioodiks 1.01.2022 kuni 31.12.2023. Kollektiivleping käsitleb laia spektrit laeva töötingimustega ja laevapere liikmete töösuhtega seonduvat regulatsiooni, sh töösuhtest tulenevate töötaja lisakulude hüvitamise põhimõtteid, hüvitiste suurust võimaliku püsiva tervisekahjustusega lõppevate tööõnnetuste puhul ja palju muud.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456