Autor: Kaisa-Kitri Niit • 18. november 2021

Kes on maailma kõige mitmekesisemad tööandjad?

Rõivaste jaemüügifirma Gap Inc jõudis Refinitivi Diversity & Inclusion Indexis esimesele kohale ja nimetati 2021. aasta mitmekesiseimaks ja kaasavaimaks organisatsiooniks.
Foto: Pexels

Indeks järjestab 100 ettevõtet, kus on kõige mitmekesisemad ja kaasavamad töökohad. Mõõdikutena kasutatakse 24 näitajat põhilistes kategooriates, mille hulgas on näiteks mitmekesisus, kaasamine, inimeste arendamine ja uudiste vastuolulisus.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456