Autor: Kai Saard • 23. november 2021

Egle Saska: talente motiveerib teiste talentide tunnustus

Tervise- ja tööminister Tanel Kiik ja sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo kuulutasid eelmisel nädalal välja 20 peresõbraliku tööandja märgise saajat. Peresõbraliku tööandja lõppmärgise kuldtaseme pälvis ka ehitusprojekteerimisettevõte PCC Projekt. Personalijuht Egle Saska jagas muu hulgas seda, mis häid töötajaid motiveerib ja miks peaks uue töötaja sisseelamine olema rätsepatöö.
PCC Projekti personalijuht Egle Saska

PCC Projekt asutati 2002. aastal, seega tähistab ettevõte järgmisel aastal 20. juubelit. Firmas töötab 25 inimest ja Egle Saska tõdeb, et taas on käes see aeg, kus tuleb aktiivselt värbata.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456