Autor: Karoli Noor • 25. november 2021

Kuidas leida kollektiivis lahendus delikaatsele probleemile?

Mõnikord teeb kolleeg midagi, mis häirib või paistab sobimatu. Näiteks käib mõne kolleegiga kaasas higilõhn, mõni käib tööl riietega, mis sobiksid paremini tantsusaali, ning kolmas räägib pidevalt nii kõva häälega, et kliendid pööravad päid. Kuidas neist delikaatsetest küsimustest nii rääkida, et mured saaksid lahendatud ja mõnus koostöö jätkuks?
Rimi strateegiline personalipartner Jaanika Raudam
Foto: erakogu

Ei meeldi või ei sobi?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456