Autor: Helle-Mai Lambing, Personaliuudiste toimetaja • 1. detsember 2021

Heli Raidve: personalijuhtidel pole mõtet järgmisel suvel puhkust võtta

Personaliuudiste korraldatud tööõiguse seminaril rääkis tööõiguse spetsialist Heli Raidve töölepingu seaduse (TLS) muudatustest, millega tuleb personalijuhtidel nüüd kursis olla. Muu hulgas muutuvad töölepingute vormid, mistõttu on personalijuhtidel järgmisel suvel palju tööd ja puhkust on Raidve sõnul raske võtta.
Tööõiguse spetsialist ja omanimelise õigusbüroo juht Heli Raidve
Foto: Raul Mee

Eestil on kohustus võtta üle läbipaistvate töötingimuste direktiiv – ülevõtmine peab jõustuma 1. augustist 2022, rääkis Heli Raidve tööõiguse seminaril.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456