Autor: Personaliuudised.ee • 7. detsember 2021

Pipedrive’i personalijuht: pooldame välistöötaja värbamise kehtivate reeglite ajakohastamist

Pisut enam kui aasta tagasi ükssarviku staatusesse tõusnud Pipedrive jätkab kasvamist. Praegu töötab firmas 900 inimest, kõige värskem meeskonnaliige liitus ettevõtte finantstiimiga ja asus tööle ettevõtte Lissaboni kontoris. Personalijuht Oksana Võsa aga ütleb, et reeglid piiravad nii küpsemaid tehnoloogiaettevõtteid kui ka mujalt pärit andekate inimeste valikuvõimalusi töö leidmisel Eestis.
Pipedrive’i personalijuhi Oksana Võsa
Foto: Pipedrive

Pipedrive’i personalijuhi Oksana Võsa sõnul on globaalne pandeemia mõjutanud nii värbamispraktikaid kui ka seda, kuidas inimesed tööd üldse mõtestavad.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456