Autor: Äripäev • 13. detsember 2021

Bill Gates: juba mõne aasta pärast on koosolekud metaversumis

Bill Gates
Foto: Reuters/Scanpix
Microsofti asutaja Bill Gates kirjutas aastat kokku võtvas blogipostituses, et koroonapandeemia on muutnud oluliselt meie tööharjumusi ning ennustas, et kodukontori tõttu on üha enam inimesi metaversumis.

Gates prognoosib, et juba kahe-kolme aasta pärast on veebikoosolekud 3D-s.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456