Autor: Personaliuudised.ee • 17. detsember 2021

Kuidas märgata ja toetada kolleegide vaimset tervist?

Iga tööandja huvides on terved ja õnnelikud töötajad, kes läbi oma heaolu suudavad edukalt panustada ka ettevõtte arengusse. Täielik heaolu hõlmab enda all lisaks füüsilisele tervisele ka vaimset tervist. On teada, et vaimse tervise mured ei alga vaid isiklikest muredest, nagu lahutus, lein või probleemid perekonnaliikmetega, vaid suureks murede algatajaks on muu hulgas ka töökeskkond ning sellega seotud tegevused.
Foto: Unsplash

Muutusi enda töötajate meeleolus pole alati kerge märgata. Seda eriti suuremates kollektiivides või juhul, kui otsese ülemuse ja töötaja vahel pole avatud suhtlus tavapärane. Praeguses olukorras on paljude ettevõtete töötajad jätkuvalt kodukontoris, mis muudab probleemide ja muutuste märkamise veelgi keerulisemaks. Sellisel puhul tuleks kaugtöö vormi korral kokku leppida näiteks videokõne või regulaarselt uurida kuidas kaaskolleegid end tunnevad.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456