Autor: Personaliuudised.ee • 7. jaanuar 2022

Sõda värbajate pärast? 80% Eesti värbajatest on viimase kuue kuu jooksul saanud tööpakkumisi

Värbajate roll on suurenenud värbamismahtude tõttu muutunud hindamatuks, selgus Eesti värbamistehnoloogia iduettevõtte RecruitLab uuringust. Värbajaid võrreldakse juba tarkvaraarendajatega, keda tikutulega taga otsitakse.
Paavo Heil
Foto: Jake Farra

80% Eestis tegutsevatest värbajatest on saanud viimasel ajal tööpakkumisi, 65% värbajatest lausa rohkem kui ühe tööpakkumise. Võrdlusena oli Suurbritannias tööpakkumisi saanud värbajate osakaal vaid 47%.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456