Autor: Sirje Tammiste • 17. jaanuar 2022

Kuidas toetada juhiks kasvamist?

Väga häid juhte saab palgata juhtkonna tasemel – sinna kandideerivad juba kogenud juhid, kes on oma kasvuteekonna läbi käinud. Heal juhul on nad osalenud juhtide arenguprogrammis, tegelenud isiksusliku arenguga ja teadlikult endas teatud oskusi ja käitumisviise arendanud. Kui aga vajatakse keskastme- või esmatasandi juhte, tuleb tema arendamisse ise panustada.
Suhtlemistreener ja coach Sirje Tammiste
Foto: Andres Laanem

Millised eeldused annavad lootust?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456