Autor: Liina Rajaveer • 1. veebruar 2022

Mitmekesise tööandja märgis aitab luua erinevusi väärtustavat organisatsiooni

Eesti Inimõiguste Keskus ja sotsiaalministeerium annavad välja mitmekesise tööandja märgist „Austame erinevusi“, mis on mõeldud kõigile tööandjatele. Taotlusprotsessis koostatavate dokumentide eesmärk on aidata kaasa organisatsiooni edule.
Liina Rajaveer, Eesti Inimõiguste Keskuse mitmekesisuse ja kaasatuse valdkonna juht.

Üha enamate organisatsioonide jaoks on vajalike oskuste ja teadmistega tööjõu värbamine põletav murekoht ning töötajate hoidmine on põhiline juhtimisväljakutse, nii et erilist tähelepanu tasub pöörata iga inimest väärtustava organisatsiooni loomisele.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456