Autor: Personaliuudised.ee • 11. veebruar 2022

Elisa personalivaldkonna juht Kaija Teemägi: aina rohkem tuleb fookusesse vaimne töökeskkond

2021 jääb kõigile meelde kui suur muutuste aasta. Elisa personalivaldkonna juht Kaija Teemägi tõdeb, et enim mõjutas Elisat möödunud aastal väga kiire ja teistmoodi õppimine.
Elisa Eesti personalivaldkonna juht Kaija Teemägi.
Foto: Jake Farra

Kuna klientide käitumisharjumused olid pidevas muutumises (näiteks hakati rohkem kasutama e-kanalit), siis pidi ka Elisa meeskond väga kiirelt ümber õppima, et klientide ootustele vastata ning neid ületadagi. „Võimendusid hübriidsed töövormid – Elisas oleme tarkade tööviiside ja hübriidtööga juba aastaid tegelenud, kuid nüüd lisandusid ka partnerid, kes olid sunnitud oma tööviise muutma ning kaug- või hübriidvormis koostööd tegema asuma,“ selgitab Teemägi.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456