Autor: Personaliuudised.ee • 11. veebruar 2022

Eesti Energia töötajakogemuse direktor Kadi Piikov: konkureerime tööjõuturul järjest enam väljaspool Eesti piire

Ettevõtteid on lisaks COVID-19 pandeemiale mõjutanud veel mitmed tegurid. Eesti Energia töötajakogemuse direktor Kadi Piikov tõdeb, et nende ettevõtet mõjutas möödunud aastal enim majanduskasv ning sellest tingitud väljakutsed tööjõuturul ja talentide leidmine.
Uuenenud tööviisid on muutnud ka lähenemist büroopindade kasutamisele. Eesti Energias on loodud varasemast rohkem ühiskasutusega töökohti.

Lisaks pakkus aasta suuri väljakutseid ka värbamises, sest värbamiste maht on võrreldes 2020. aastaga oluliselt kasvanud ning samuti on töötajad liikunud palgaturu muutuste mõjul. Eesti Energia töötajakogemuse direktori Kadi Piikovi sõnul teevad töötajad praegusel ajal teadlikumaid valikuid ning väärtustavad rohkem tugeva kultuuri ja brändinguga ettevõtteid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456