Autor: Liina Leiten • 17. veebruar 2022

Suur galerii: Personalitöö aastakonverents 2022

10. veebruaril toimus personalitöötajate suursündmus – Personalitöö aastakonverents 2022.
Foto: Raul Mee

Tänavusel personalitöötajate suursündmusel tulid jutuks kõik teemad, mis on ühe strateegiliselt mõtleva ja tegutseva personalijuhi töölaual. Teemade mitmekesisus näitab, kui rikas on personalijuhi töö, kuid mis sunnib fookust hoidma mitme asja juures. Konverentsil olid pilgu all tööõiguse ja palga küsimused, vaimse tervise probleemid ning värbamistemaatika.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456