Autor: Personaliuudised.ee • 3. märts 2022

Palgakasv kiirenes kriisieelsele tasemele

Keskmine kuupalk kasvas neljandas kvartalis aastaga 7,3 protsenti ja ulatus 1625 euroni, teatas statistikaamet.
Kõige kiiremini kasvasid palgad mullu tervishoiu ja sotsiaalhoolekande tegevusalal.
Foto: Liis Treimann

Möödunud aasta keskmisena oli Eesti ettevõtetes, asutustes ja organisatsioonides keskmine brutokuupalk 1548 eurot ehk 6,9 protsenti kõrgem kui 2020. aastal. Palgakasv taastus pärast tunamullust aeglustumist pandeemiaeelsele tasemele.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456