Autor: Personaliuudised.ee • 15. märts 2022

PARE uus tegevjuht on Kai Miller

Eesti Personalijuhtimise Ühingu PARE tegevjuhina alustab 21. märtsist Kai Miller, kes on personalitöötajate kogukonnale varasemalt tuttav Personaliuudised.ee eestvedajana ja Äripäeva personalitöö konverentside korraldajana.
Kai Miller

Kail on keeletoimetaja magistrikraad ning tema väikeettevõte Miller’s Publishing annab välja enesearengut toetavat märkmikku ja pakub keeletoimetaja teenust. Maria Kütt, PARE juhatuse esimees: "Kai mitmekülgne kogemus personalivaldkonna kajastamisel, toetamisel ja arendamisel annab talle suurepärase stardipositsiooni PARE tegevjuhina".

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456