Autor: Personaliuudised.ee • 24. märts 2022

OSKA uuring: üldoskustel on tööturul võtmetähtsus

Tänapäevane töömaailm soosib paindlikkust. Edukamad on töötajad, kes tänu headele üldoskustele on võimelised oma erialaseid kompetentse kiiresti täiendama, ümberkorraldustega kohanema ning vajadusel karjääripööret tegema.
Foto: Pixabay

Üldoskuste tähtsus on koos kiirete muutustega ühiskonnas ja inimeste väärtushinnangutes oluliselt kasvanud. Töösuhete iseloom ja karjääri mõiste on teisenemas ning tööoskused vananevad varasemast kiiremini. Head üldoskused aitavad sellises olukorras muutustest põhjustatud stressiga toime tulla, oludesse sobituda, uusi oskusi omandada ning vajadusel karjääripööret teha. Samuti on need olulised töö- ja eraelu kombineerimisel, mis on tähtis kodukontorite ning paindliku töögraafiku ajastul.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456