Autor: Karin Laurima • 19. aprill 2022

Age Petter: suvetellerist investeerimisfondide juhiks

Pea kaks aastakümmet Swedbankis töötanud Age Petter rutiini ei tunne ja see, et talle tema tänane töö Swedbank Investeerimisfondid AS-i juhina meeldib, paistab kaugele välja.
Age Petter alustas Hansapangas suvetellerina ja juhib nüüd Swedbanki investeerimisfondide tööd

Age lapsepõlves polnud esialgu aga mingeid viiteid tulevasele karjäärile panganduses. „Ma tahtsin hoopis tuletõrjujaks saada,“ meenutab Age. „Ma ei mäleta enam täpselt, kust see mõte tuli, kuid see oli täitsa pikka aega kohe selline konkreetne veendumus.“

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456