Autor: Mari Hiiemäe • 22. aprill 2022

On viimane aeg mõelda suvepäevadele!

Alates kevadisest koroonapiirangute leevenemisest planeerivad Eesti ettevõtted usinasti oma tänavusi suvepäevi. Peopaikade ja esinejate broneerimisel tasub kiirustada, kuni sobivate võimaluste valikut veel jagub.
Lange motokeskuses Tartumaal võetakse suvepäevadel üksteisega mõõtu kardirajal. Foto: Lange motokeskus

Kui varasemate aastate näitel võib öelda, et suvepäevade korraldamisega tehakse valdavalt algust juba pool aastat kuni aasta enne nende toimumist, siis tänavuste plaanide tegemine on surutud kokku mõnele suve-eelsele kuule, kuna varasem planeerimine oli täis ebakindlust, kas suviseid ühisüritusi ikka saab ja tohib läbi viia.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456