21. aprill 2022

7 elulist küsimust ja vastust töölepingu nüansside kohta

Vähe on neid seadusi, mis on alati ja igas olukorras üheselt mõistetavad ja kohaldatavad. Enamasti tuleb iga konkreetset juhtumit ja sellega seotud nüansse põhjalikult analüüsida, võttes arvesse ka juba tehtud või tegemata jäänud samme.

Olulistele küsimustele seoses töölepingu ülesütlemise, muutmise, puhkusetasude arvestamise, alaealiste töölevõtmise ja teiste sarnaste teemadega vastab advokaadibüroo LEXTAL partner ja vandeadvokaat ning Äripäeva tööõiguse teabevara peatoimetaja Kristi Sild.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456