Autor: Simmo Saar • 26. aprill 2022

7 viisi, kuidas oma ettevõtet kriisiks ette valmistada

Kriisid jagunevad kolmeks: enda tegevusest tulenev, pahatahtliku ründe tagajärjel tekkinud ja regionaalne või globaalne kriis. Kuigi kõik loetletud olukorrad on olemuselt erinevad, tekitavad nad sellest hoolimata ettevõttele majanduslikku kahju.
Koolitaja Simmo Saar jagab nõuandeid, kuidas kriisile võimalikult enesekindlalt vastu astuda.
Foto: Äripäeva Akadeemia

Kuigi sajaprotsendiliselt ei saa kunagi hädaoruks valmistuda, võiksid siiski veenduda, et:

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456