Autor: Martin Johannes Teder • 2. mai 2022

Tallinna suurima palgaga ametnik teenis 7000 eurot kuus

Linnapea Mihhail Kõlvart ei saanud küll mullu linnaametnikest suurimat palka, kuid sellest aprillist tõsteti tema tasu 7200 eurole kuus.
Foto: Liis Treimann
Pealinnas ei saa saanud eelmisel aastal kõige rohkem palka linnapea, vaid preemiatega koos teenisid kõige rohkem linnakantsler Kairi Vaher ja linnasekretär Priit Lello. Nende palk ulatus peaaegu 7000 euroni kuus, kirjutab Äripäev

Äripäev reastas pealinna ametnikud, kes teenisid üle 50 000 euro aastas. Aasta kogutasusse on sisse arvestatud ka muutuvpalk, mille hulgas on ametnikule makstud tulemuspalk, preemia ja lisatasu täiendavate tööülesannete eest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456