Autor: Kadri Seeder, Palgainfo Agentuuri juht ja analüütik • 11. mai 2022

Töötajate puudus sunnib tööandjat palka tõstma

Suur osa tööandjatest on viimase kuue kuu jooksul tõstnud töötajate põhipalku ja üle kolmandiku plaanib seda teha lähikuudel. Vaid kümnendik tööandjatest ei ole põhipalkasid muutnud ega plaani seda ka teha.
Palgainfo Agentuuri juht ja analüütik Kadri Seeder

Põhipalkade muutused viimase kuue kuu jooksul

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456