Autor: Urve Vilk • 13. mai 2022

Suur persoonilugu | Kai Miller - PARE uus juht

Personalitöötajate kogukonnale varasemast Personaliuudised.ee eestvedajana tuntud Kai Milleri kirg tööelus on personalivaldkond. Uues ametis PARE tegevjuhina näeb ta senisest veel suuremat võimalust eestlaste tööelu arendamiseks.
Kai on kindel, et PARE tegevjuhina saab ta veelgi rohkem personalivaldkonda panustada.

Kai, kes on hariduselt hoopis keeletoimetaja, ütleb, et tal polnud põhikooli lõpetades täpset arusaama, mida edasi teha. „Eesti keele õpetaja ütles, et mul on hea keelevaist, ja soovitas minna Pärnu Sütevaka Humanitaargümnaasiumisse,” räägib ta, kuidas sai valitud humanitaarsuund. Pärast gümnaasiumi lõpetamist õppis Kai Tallinna Ülikoolis keeleteadust ja keeletoimetamist. Ülikooli kõrvalt töötas ta Apollos klienditeenindaja ja kontoriabina.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456