Autor: Siret Trull • 10. juuni 2022

Aga miks mitte õppida markšeideriks, taksaatoriks või desktopperiks?

Mida minna õppima, et omandada eriala, mille oskajate järele on Eestis suur nõudlus, ent boonusena võiks tööga kaasas käia ka põnev ametinimetus?

Omapärane ametinimetus annab sulle kindlasti rohkelt võimalusi oma tööst rääkida ning see võib olla ka miski, mis CV-s pilku püüab ning sind teiste kandidaatide seas meeldejäävaks teeb. Seejuures võib abiks olla, kui sul on olemas kujundusalased teadmised, oled töötanud desktopperina, ning oskad info enda kohta pilkupüüdvalt kirja panna.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456