Autor: Signe Sillasoo • 13. juuni 2022

Tööjagamisplatvorm Handies muudab imagot ja nime

Handies Solutions´i, uue nimega Duuabl, kaasasutaja ja tehnoloogiajuhi Kaspar Triebstoki sõnul on ettevõtte alates 2016. aastast, mil tegevust alustati, oluliselt kasvanud - kasvanud on tehtavate tööde maht, tüüp ja keerukus. See nõuab ka uut brändi.
Foto: Duuabl
Tööjagamisplatvorm Handies kannab tänasest uut nime Duuabl. Ümberpositsioneerimine on suuresti tingitud muutunud konkurentsiolukorrast, uutele turgudele sisenemisest ja ka toote enda ümberkujunemisest.

„Kui me 2016. aastal Handiesega alustasime, pakkusime suuresti töömeeste leidmise teenust. Sellest ajast oleme aga tööjagamisplatvormina oluliselt kasvanud – alates tehtavate tööde mahust, tüübist ja keerukusest, kuni väärtuspakkumiste ning lisanduvate funktsioonideni“ ütles Handies Solutions kaasasutaja ja tehnoloogiajuht Kaspar Triebstok.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456