Autor: Kaisa-Kitri Niit • 22. juuni 2022

Personaliinimene, hoidu mainekahjust!

Tööandjad teadvustavad tugeva organisatsioonikultuuri tähtsust, aga paljudel on seda raske saavutada. Tähtis roll on personalitöötajatel, töötaja kuulamisest kuni juhatuses muutuste tegemiseni.
Foto: Pixabay

Õnnelikkus, loovus, tulemuslikkus. Ülimalt konkurentsitihedas pandeemiajärgses keskkonnas teavad personalitöötajad hästi, kui oluline on kultuur massiga sammu pidamisel ja sellest eristumisel. Aga kuidas saavad personalitöötajad seda positiivset kultuuri tagant tõugata ja vältida kulukate mainevigade tegemist?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456