Autor: Personaliuudised.ee • 27. juuni 2022

Selgusid 2022. aasta Kaugtöö Tegija märgise saajad

Reedel, 17. juunil, tunnustati konkursi „Kaugtöö Tegija 2022“ raames eesrindlikke kaugtööd praktiseerivaid organisatsioone. Teiste hulgas said Kaugtöö Tegija märgise näiteks Transpordiamet, Pärnu Maakohus, Kaitsevägi ja Coop Pank AS. Parima kaugtööd soosiva juhi tiitli pälvis tänavu Andmekaitse Inspektsiooni peadirektor Pille Lehis.
Üks märgise saajaid oli Coop Pank.
Foto: Liis Treimann

Märgist andsid juba kuuendat aastat välja Targa Töö Ühing ja Personalijuhtimise Ühing PARE, kelle tänavusteks suurpartneriteks olid tarkvaraettevõte Helmes ja nõustamisettevõte Miltton New Nordics. Sel aastal sai kaugtöö märgise esimest korda 43 avaliku ja erasektori organisatsiooni. Märgise kolmeaastast kehtivust pikendas aga 26 organisatsiooni. Koos tänavuste märgisesaajatega kuulub märgis juba 195 organisatsioonile.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456