Autor: Äripäev • 29. juuni 2022

Töötu ongi pigem töötu

Hea uudis on see, et tänavune maasikasaak tõotab kopsakas tulla, halb aga see, et kuidagi ei õnnestu leida töökäsi, kes selle põllult ära nopib, kirjeldab Pandivere kõrgustikul maasikaid kasvatav Margus Beilmann Äripäeva maakonnauudiste veebile Lääne-Virumaa Uudised.
Foto: Pixabay

"Eestlane vaatab, et kena rannailm, ja läheb pigem randa ning töötu ongi pigem töötu," resümeeris Beilmann. Ta on tööpakkumist töötukassas üleval hoidnud järjepidevalt. „Vaadatud on mingi 400 korda ja ühendust on neist võtnud kaks,“ oli ettevõtja pettunud.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456