Autorid: Johanna Adojaan, sTARTUp Day • 21. juuli 2022

5 kasvutõde mentorlusprogrammi juhilt

Mentorlusprogrammi .Cocoon tegevjuht Ansis Lipenitis jagas viite nippi, kuidas mitte ettevõtte kasvu aeglustada.
Foto: Mana Kaasik
Sellel, et kiiresti ning heas õhkkonnas kasvada, on omad nipid. Tihtipeale aetakse segi kriitika ning negatiivsus, juhtide rabelemine päädib kogu meeskonna stressitaseme tõstmisega ning nähvamiste alus peitub milleski sügavamas, kirjeldas Ansis Lipenitis, mentorlusprogrammi .Cocoon tegevjuht.

Lipenitis jagas õppetunde, mis aitavad juhtidel paremateks juhtideks saada.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456