Autor: Personaliuudised.ee • 12. juuli 2022

Laialdane streik ja tööjõupuudus tekitavad lennunduses segadust

Suvine puhkustelaine on käes ja paljudel on viimasest reisist möödas juba mitu aastat. Seoses Euroopas valitseva lennukaosega võivad vajada meeldetuletamist ka kõige lihtsamad reisitõed, et puhkus mööduks võimalikult sujuvalt.
Lennureisile suundujad peaksid arvestama võimalike tõrgetega.
Foto: Andras Kralla

Gjensidige kindlustuse esindaja Denis Nikolajevi sõnul on hetkel Euroopas erakorraline olukord, kus reisijaid on üle kahe aasta väga palju, aga lennuettevõtted, kes on pandeemia ajal olude sunnil palju kärpeid teinud, vaevlevad tööjõupuuduse käes.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456