Autor: Astrid Org, Reelika Soe, Jörgen Dobris, TSENTER. • 9. august 2022

Mööblitööstuste automatiseerimine on tööjõupuudusest tingitud hädavajadus ka Leedus

Võrumaa Kutsehariduskeskuse mööbli- ja puidutööstuse kompetentsikeskuse TSENTER ja Kagu-Eesti Puiduklastri eestvõttel külastasid puidutööstuste esindajad Leedu mööblitööstusi. Naabrite juures panustatakse automatiseerimisele, sest tööjõudu napib. Oma tähelepanekuid jagavad TSENTER töötajad Astrid Org, Reelika Soe ja Jörgen Dobris.
Leedus käisid mööblitööstusega tutvumas koolitusprojektis Skilled-up osalenud puidutööstuste esindajad.
Foto: TSENTER

Leedus külastati kaht mööblitööstusettevõtet.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456