Autor: kinnisvarauudised.ee • 10. august 2022

Neeme kalurikülla tulevad kodud kaugtöö harrastajatele

Ajaloolises Neeme kalurikülas tulid müüki arhitekt Ülar Marki loodud ja robotite ehitatud 40 ülisäästlikku ridaelamuboksi, mis on kohandatud kaug- või hübriidtööd tegeva noore pere vajadustele.
Pärituule Residentside ridaelamud. Pilt: LVM Kinnisvara

"Pärituule Residentside sihtrühm on kõige noorem ja kaasaegsem koduostjate põlvkond, kelle töö- ja eluviis on paindlik, kes eeldab madalaid kulusid ja tahaks natuke, aga mitte liiga palju, Tallinnast ära," selgitas OÜ Pärituule Residentsid juhatuse liige Sten Tikk. Kolmesaja elanikuga küla rahvaarv kasvab uute asukatega umbes veerandi võrra.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456