Autor: Personaliuudised.ee • 20. september 2022

McDonald’s liitus mitmekesisuse kokkuleppega

Restoranikett McDonald’s ühines Eesti mitmekesisuse kokkuleppega. Ajendiks pikaajaline pühendumine kaasamisele, võrdsusele ja mitmekesisusele kui ettevõtte sisekultuuri tugevatele väärtustele nii globaalselt kui ka Eestis.
McDonald'siga sõlmitud lepe.
Foto: Raul Mee

„McDonald’s on enam kui 2600 töötajaga, kellest 651 töötab Eestis, üks suurimaid teenindussektori tööandjaid Baltikumis. Meie prioriteet on meie inimesed ning usume, et vastastikusel lugupidamisel põhinev töökultuur koondab meeskonda inimesi, kus kõik tunnevad end turvaliselt ja austatuna. See pole kunagi olnud nii oluline kui praegu. Kaasamine ja mitmekesisus on olnud tähtsad McDonald’si väärtused juba aastaid,“ ütles ettevõtte pressiteates Baltikumi personali- ja koolitusdirektor Anastasija Zubov.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456