Autor: Eela Velström, Interim Agentuur/Velström VallnerTohver partner • 22. september 2022

Kas ma tegelikult tean, kuidas mu inimesed end tunnevad?

Tunnen personaliinimesena rõõmu eelkõige selle üle, et elame ja töötame nii huvitaval ajal. Pikka aega personalijuhi ametis olnuna olen siiralt tänulik võimaluse eest tegutseda nii paljude ettevõtete ja organisatsioonide sees, eesotsas ja/või kõrval. Ise panustades olen saanud ka kõrvalt jälgida ja võrrelda ning mõtteid koguda.
Eela Velström: "Kui töötajal on ebatervislike eluviiside või emotsionaalse madalseisu tõttu energiapuudus, ei ole paraku enam meeskonna ega juhi võimuses teda toetada ja ka töö tulemuslikkust eriti suurendada."

Eelmistel kümnenditel polnud teab mis raske olla hea tööandja. (Kuri)kuulsatel 1990. aastatel ei pidanud olema eriti loov ega strateegiline, et silma paista. Piisas rahvusvahelisest tuntud brändi kogemusest ja toest või uudsest valdkonnast (uudsust toona jagus), euroremondiga kenamaks muudetud töökeskkonnast, kiirest karjäärivõimalusest, kindlast palgast. Head tööandjad said töötajaid valida hoolega, kuigi nõuded olid tänapäevases kontekstis ranged ja sageli isegi piiravad.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456