Autor: Triin Tabur • 5. oktoober 2022

Töörõõmuspetsialistid erakorralise meditsiini osakonnas

Septembri lõpus liituvad kliinikumi erakorralise meditsiini osakonna meeskonnaga töörõõmuspetsialistid, kelleks on kaks koera, vahendavad Mesitsiiniuudised.
Töörõõmu toojad Austraalia lambakoer Lenna ja Nova Scotia retriiver Nala.
Foto: TÜ Kliinikum

Erakorralise meditsiini osakonna (EMO) vanemõe Mari Teugjas-Koit sõnul on kolmekuulise pilootprojekti eesmärgiks hinnata, kas ja kuidas mõjutavad koerad EMOs töötavate inimeste töörõõmu ning millist mõju omavad nad läbipõlemise riski vähendamisele, kirjutab Kliinikumi Leht.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456