Autor: Personaliuudised.ee • 7. oktoober 2022

CV-Online: tööandjad plaanivad lähikuudel töötajate arvu suurendada

Värskest CV-Online’i tööturu monitooringust selgub, et hoolimata muutlikest aegadest vaatavad ettevõtted tulevikku optimistlikult ja 38% neist plaanib lähikuudel töötajate arvu suurendada. Töötasusid kavatseb suurendada veerand organisatsioonidest.
Foto: Pixabay

Tööandjatele suunatud tööturu monitooringu viis CV-Online läbi septembris 2022, küsitledes 245 erineva suuruse ja profiiliga tööandja esindajat. Uuriti, milliseid personalimuudatusi on organisatsioonides plaanis, kas ja mil määral plaanitakse palkade tõstmist ning millised on aktuaalsed personalijuhtimise küsimused.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456