Autor: Kristel Härma • 2. november 2022

Standard seiskab tehase ja koondab töötajaid

Standardi suuromanik Enn Veskimägi
Foto: Raul Mee
Mööblitootja Standard teatas eile Mustamäe tehase sulgemisest. Ettevõtte töötaja ütles Äripäevale, et koondamisteated said pea kõik töötajad Tallinnas, lisaks tootmisele koondatakse ka kontori poole pealt.

Töötukassale on Standard teatanud varem 53 töötaja koondamisest, Äripäevale teadaolevalt koondab ettevõte palju rohkem töötajaid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456