Autor: Personaliuudised.ee • 8. november 2022

Tuleviku trend: tööandjalt oodatakse tuge eakate vanemate hooldamisel

Lapsehoiu korraldamisest olulisemaks peavad lapsevanemad karjääri soodustamist ja tervislike eluviiside edendamist. Mõnevõrra üllatuslikult soovib neist aga pea kolmandik eakate vanemate hooldusesse panustamist tööandjalt, selgub Manpoweri uuringust.
Paljud töötajad soovivad, et tööandja toetaks neid eakate vanemate eest hoolitsemisel.
Foto: Raul Mee

Tööjõukriis paneb tööandjad parimate töötajate pärast võistlema. Peresõbralikkus on üks neist sõnadest, mida üha enam tööandjaid oma väärtuste kirjeldamisel kasutab. Rahvusvaheline uuring toob ilmsiks tegurid, mis motiveerivad kõige enam karjääri tegevaid lapsevanemaid ja võrdleb tulemusi nendega, kes kas pole veel lapsevanemad või kelle lapsed on juba suured.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456