Autor: Eliisa Matsalu • 15. november 2022

Pipedrive koondab 143 töötajat, poole neist Eestis

Tarkvaraettevõte Pipedrive koondab globaalselt 143 töötajat, ligikaudu poole neist Tallinna ja Tartu kontoritest.
Pipedrive kontor Tallinnas
Foto: Andras Kralla

„See otsus sündis väga raske südamega pärast erinevate alternatiivide põhjalikku kaalumist, kuid praegust majanduskeskkonda arvestades ei näinud me muud võimalust,“ ütles Pipedrive'i tehnoloogiajuht Agur Jõgi ja sselgitas, et Pipedrive on sunnitud muutma oma äri- ja tootestrateegiat nõrgenenud majandusolukorra tõttu.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456