Autor: Personaliuudised.ee • 16. november 2022

Musk peab Twitteri töötajate toitlustamist priiskamiseks, Eesti parima töökeskkonnaga ettevõte mitte

Sotsiaalmeediavõrgustiku Twitter uus omanik Elon Musk väitis, et ettevõttel kulus ainuüksi San Franciscos asuvas peakontoris töötajate toitlustamisele 13 miljonit dollarit aastas.
Foto: Pexels

Hiljuti Twitteri töötajate arvu võimsalt kärpinud Musk säutsus, et sotsiaalmeedia hiiglane on viimase 12 kuu jooksul kulutanud ühe töötaja söögikordadele rohkem kui 400 dollarit päevas. "Eriti veider, arvestades, et peaaegu keegi ei tulnud kontorisse," lisas kodus töötamise vastu seisev Musk.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456