Autor: Personaliuudised.ee • 12. detsember 2022

Platvormitöö direktiivis Euroopas kokkuleppele ei jõutud

Möödunud nädalal Euroopa Liidu töö- ja sotsiaalministrite kohtumisel sõlmiti poliitilised kokkulepped miinimumsissetulekute soovituse kohta liikmesriikides. Kokkulepet platvormitöö direktiivi eelnõu asjus ei sündinud.
Foto: Reuters/Scanpix

Kohtumisel osalenud tervise- ja tööminister Peep Petersoni sõnul toimusid peamised arutelud platvormitöö direktiivi üle, kus otsiti üksmeelt, missugustel tingimustel tuleks platvormi kaudu tööd tegevale isikule kohaldada samasugust kaitset kui töötajale.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456