Autor: Personaliuudised.ee • 13. detsember 2022

Balti tippjuhtide palgauuring Eestile senist jõulist kasvu ei ennusta

Figure Advisory Baltics’i tippjuhtide palgauuringu andmetel küündivad Leedus juhatuse esimeeste palk kuni 10 000 euroni. Kõigis kolmes riigis on nii esimeeste kui ka juhatuse liikmete palgad eelmise aastaga võrreldes märkimisväärselt muutunud.
Figure Baltic Advisory juhatuse liige Irja Rae.
Foto: Raul Mee

Figure Advisory Balticsi tippjuhtide palgauuringu andmetel teenivad juhatuse esimehed Leedus keskmiselt 9876 eurot, Eestis 8742 eurot ja Lätis 8130 eurot.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456